top of page

Pracovná skupina pre prípravu Stratégie rozvoja kultúry Hl. mesta SR Bratislavy

24.6.2015, 8:30-10:30 sa po prvý raz stretla Pracovná skupina pre prípravu Stratégie rozvoja kultúry Hl. mesta SR Bratislavy. Pracovná skupina sa bude venovať aj príprave koncepcie rozvoja kultúry, nielen analýze existujúcich strategických dokumentov.

Prítomní: Ernest Húska (magistrát), Peter Hyross (Múzeum mesta Bratislavy), Slávo Krekovič (A4, KU.BA), Zuzana Mrvová (FiF UK), Iveta Plšeková (viceprimátorka), Svetlana Waradzinová (VŠMU)

Na stretnutí pracovnej skupiny sa dohodlo o.i., že skupina spoločne pripraví návrh novej kapitoly Kultúra do PHSR mesta (Po novom Programu rozvoja) a tiež sa predrokoval časový harmonogram prípravy Stratégie krozvoja kultúry mesta Bratislava s očakávaným ukončením procesu v júni 2016.

Členovia pracovnej skupiny za platformu KU.BA

Nomináciu členov skupiny pre prehodnotenie koncepčných dokumentov v oblasti kultúry za platformu Kultúrna Bratislava sme navrhli v apríli tohto roku. Sú nimi: Mgr. Zuzana Mrvová, PhD., doc. Mgr. Art. Svetlana Waradzinová, Ing. Andrej Zmeček, doc. Mgr. art. Martin Piaček, ArtD. a Mgr. Slavomír Krekovič, Ph.D..


Recent Posts
bottom of page